Dette er tekstversionen af Øre-næse-halskirurgi
Klik her for at komme til den grafiske version af Øre-næse-halskirurgi

Forside - Læs op - Sitemap


Øre-næse-halskirurgi


 

Øre-næse-hals-klinikken

Søvnambulatoriet

 Høreklinikken

Øre - Næse - Hals Ambulatoriet

Søvnambulatoriet
 

Høreklinikken
 


 

OBS - OBS - OBS

 

Mulighed for teknisk hjælp til høreapparater atter muligt - DOG KUN VED TIDSBESTILLING

Fra mandag den 27. april kan man igen få teknisk hjælp til sit høreapparat  i både Tønder, Vojens og Sønderborg - dog skal man bestille tid først.

Tidsbestilling kan ske på tlf. 7997 5700.

Er dit høreapparat dødt (siger ikke noget) eller er der andre tekniske problemer med det,kan du indsende det direkte til høreapparatsfirmaet. Adressen står i nogle af de papirer, som du fik udleveret i sin tid.

Når du indsender dem til firmaet, skal du sende dem i den hårde æske, som du har til opbevaring af dine høreapparater, samt evt. en boblekuvert.

Derudover skal du vedlægge en seddel med cpr.nr., navn og adressen og en lille notits om, hvad der er galt med apparaterne.

 

 

 Lukkedage:

Weekender og helligdage

Juleaftens- og nytårsaftensdag

1. januar 2020

Teknisk hjælp uden tidbestilling (Vojens + Tønder) har lukket:

Weekender og helligdage

Juleaftens- og nytårsaftensdag

23. december 2019 - 1. januar 2020

 

 


Øre-næse-halskirurgi omfatter 3 områder:

Øre-næse-halskirurgi er en kirurgisk specialafdeling med akut funktion, der varetager diagnostik, behandling og kontrol af patienter med lidelser i øre-næse-halsregionen (sygdomme i ører, næse, bihule, mundhule, spytkirtler, svælg, strube, halsens bløddele og spiserørsrelaterede sygdomme samt en række kirurgiske lidelser i skjoldbruskkirtlen).

Øre-næse-halskirurgi modtager kun patienter, der er henvist fra andre afdelinger, privat praktiserende øre-næse-halslæger eller egen læge.

Kanyleambulatoriet er en del af afdelingen for Øre-næse-halskirurgi.

Søvnambulatoriet modtager patienter, der er henvist fra egen læge eller speciallæge på grund af snorken og eller mistanke om søvnapnø. Undersøgelserne foregår ambulant og kræver som regel ikke indlæggelse.

Høreklinikken behandler årligt ca. 12.000 patienter. Patienter henvises fra Øre-næse-halsambulatoriet og sygehusafdelinger, fra privatpraktiserende øre-næse-hals-læger og egen læge. Vi behandler/kontrollerer også børn, og der er ved disse undersøgelser også tilknyttet børne-høre/talepædagog.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk