Dette er tekstversionen af Dine kontakt-muligheder
Klik her for at komme til den grafiske version af Dine kontakt-muligheder

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Dine kontakt-muligheder


Hvis du vil hjælpe os med input eller på anden måde komme med tilbagemeldinger på dine oplevelser med sygehuset, har du en række muligheder for at komme i kontakt med os. Du er altid meget velkommen til at fortælle om dine oplevelser og give dine input direkte til medarbejderne eller ledelsen på afdelingen, men du kan også henvende dig til vores direktion.  Se dine muligheder og hvordan du kommer i kontakt med os herunder.

Medarbejdere: Tag direkte fat i medarbejderne på afdelingen og fortæl dem om dine oplevelser, så I sammen kan forsøge at løse mulige problemer. Medarbejderne kan også bruge dine input i dagligdagen og er altid glade for at få tilbagemeldinger.

Afdelinger: Hvis du ønsker at tale med ledelsen på den afdeling, hvor du har været indlagt, har du både mulighed for at ringe eller skrive. Du finder kontaktinformation her.

http://www.sygehussonderjylland.dk/webmasterhandicap.asp?id=333059

Direktionen: Vores direktører vil gerne høre om dine oplevelser og ser det som en vigtig opgave i udvikling af sygehuset. Du kan skrive en mail til direktionen her.

shs.kontakt@rsyd.dk

Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, er du også velkommen til at skrive et brev. Det skal sendes til ’Direktionssekretariatet, Sygehus Sønderjylland, Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa’.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk