Dette er tekstversionen af Når du bliver udskrevet
Klik her for at komme til den grafiske version af Når du bliver udskrevet

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Når du bliver udskrevet


Du får normalt besked om din udskrivelse i god tid, så du kan nå at fortælle din familie, hvornår du kommer hjem, og I kan nå at planlægge din hjemkomst.

Hvis du skal tage ny medicin efter udskrivelsen, vil der blive bestilt en recept så du eller evt. pårørende kan hente medicinen på apoteket. Du vil få en opdateret medicinliste med ved udskrivelsen og evt. få udleveret medicin til de første dage derhjemme.

Personalet vil også fortælle dig:

Hvis du har brug for hjælpemidler, når du kommer hjem vil sygehusets personalet arrangere det i forbindelse med din udskrivelse.

Sygehusets personale kan også arrangere, at du får besøg af hjemmehjælp, hjemmesygeplejerske og/eller fysioterapeut eller ergoterapeut, hvis du har behov for det.

Aflevering af patienttøj og hjælpemidler
Det sker jævnligt, at patienter får hjælpemidler, patienttøj og linned med hjem. Alle disse effekter skal afleveres på sygehuset igen, når patienten ikke længere har brug for det.

Patienttøj, dyner og linned
Tøj, dyner og linned udleveret på Sygehus Sønderjylland skal altid afleveres igen, når der ikke længere er brug for det. Det er ikke svært, du kan bare tage det med næste gang, du kommer forbi en af sygehusets matrikler i Sønderborg, Tønder eller Aabenraa. Der er snavsetøjskurve på alle sygehusets afdelinger. 

Hjælpemidler
Skal altid afleveres som aftalt med personalet i forbindelse med udleveringen.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk