Dette er tekstversionen af Køkken
Klik her for at komme til den grafiske version af Køkken

Forside - Læs op - Sitemap


Køkken


Køkkenet består af et team på 90 personer, som planlægger, tilrettelægger og tilbereder de måltider, du får serveret, når du er indlagt på Sygehus Sønderjylland.

Vi tror fuldt og fast på, at kærlighed og engagement i arbejdet kan smages i maden. Derfor har vi en optimistisk og energisk arbejdsstemning i vores køkken. Vi kan vores kram, og vi ønsker at maden skal være med til at skabe plads til glæde, selvom man er syg - en rar pause, du kan glæde dig til hver dag.

Vi laver mad til mange mennesker, men vi sætter en ære i at tilbyde et varieret menukort, hvor der er menuer for enhver smag.

Se aktuelt menukort på vores side om Mad og Drikke.

Mad er medicin

Mad er vigtig medicin. Dine måltider skal være velsmagende og varierende og først og fremmest hjælpe din krop med til at blive rask. Vores mål er at give din krop de næringsstoffer du har brug for, samtidig med at vi giver dig en dejlig måltidsoplevelse. Vi serverer både dansk mad med rødder i den sunde hjemlige madlavningstradition, og udvalgte retter fra andre steder i verden, som udgør supplement og variation i forhold til det danske.

Målsætninger

Vores målsætninger for vores mad er følgende:

Praktisk

Vores kompetencer

 

God appetit ønskes du af

Køkkenchef Rikke Larsen på vegne af alle medarbejderne i Køkkenet
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk