Dette er tekstversionen af Afsnit for Kirurgi
Klik her for at komme til den grafiske version af Afsnit for Kirurgi

Forside - Læs op - Sitemap


Afsnit for Kirurgi


 
Ambulatorier og sengeafsnit -   Meld afbud / Få ny tid

 


I Afsnit for Kirurgi undersøges og behandles mavetarmkirurgiske og almenkirurgiske lidelser, det vil sige brok, galdesten, sygdomme i mavetarmkanalen og almenkirurgisk lidelser. Desuden behandler vi kræft i mavetarmsystemet og i brystet.

 

Kirurgien ved Sygehus Sønderjylland er fordelt på 2 matrikler, det vil sige, at du som kirurgisk patient vil kunne henvises til Sønderborg eller Aabenraa afhængigt af, hvad du skal behandles for.

 

Kirurgi Aabenraa
Kresten Philipsens Vej 15
6200 Aabenraa
Tlf. 79 97 00 00
  Dagkirurgi Sønderborg
Sydvang 1
6400 Sønderborg
Tlf. 79 97 00 00

Alle akutte indlæggelser foregår i Aabenraa.

 

Personalet i kirurgien ønsker, at dit ophold på afdelingen bliver så positivt som muligt. Vi lægger vægt på et respektfuldt samarbejde, kvalitet i behandlingen, og at du og dine pårørende føler jer trygge under dit ophold på afdelingen.

God information og dialog er vigtige forudsætninger for et godt samarbejde mellem dig og personalet, så har du særlige ønsker eller forslag, eller er der noget du mener vi kan gøre bedre, er du meget velkommen til at henvende dig til os.

Vi tilstræber, at du har en eller flere navngivne kontaktpersoner i hele dit forløb på afdelingen.

 

Afsnit for Kirurgi er ledet af afsnitsansvarlige overlæger Jan Krzak og Mirjana Komljen samt afdelingssygeplejerskerne Karen Frandsen og Theresa From-Eriksen.

 

 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk