Dette er tekstversionen af Frivillig på Sygehus Sønderjylland
Klik her for at komme til den grafiske version af Frivillig på Sygehus Sønderjylland

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Frivillig på Sygehus Sønderjylland


Frivillige kan bringe livet og hverdagen ind udefra og skabe en mere hjemlig atmosfære. Frivillige bringer ”det lille ekstra”.

Sygehus Sønderjylland har tilknyttet frivillige til mange forskelligartede opgaver. Det kan være at vise vej og følge med patienter og pårørende inde på sygehuset. Det kan også være som "vågekone" ved alvorligt syge patienter eller som patientstøtter, idet nogle patienter ingen pårørende har, eller deres pårørende bor langt væk. For dem kan det være svært at finde støtte, hjælp og selskab.

Frivillige løfter også mange andre opgaver på alle tre sygehusets matrikler og bidrager med noget særligt til patienter og pårørende - hvad enten det er et lyttende øre, en hjælpende hånd eller vejledning om digitale sundhedsløsninger som sygehuset opfordrer borgerne til at bruge. Samtidig giver de medarbejderne mere ro til at udføre deres primære arbejdsopgaver.

Som frivillig kan du hjælpe mennesker, som har brug for det, ved at donere din tid og din hjertevarme. Frivillige erstatter aldrig medarbejdernes professionelle pleje, behandling og omsorg, men tilfører ekstra værdi til glæde for borgere, medarbejdere og de frivillige selv.

Sådan bliver du frivillig på Sygehus Sønderjylland

Hvis du har lyst til høre om, hvordan du kan blive frivillig på Sygehus Sønderjylland, kan du gøre et af følgende:

Du kan læse mere om at være frivillig i Region Syddanmark på den regionale side om frivillighed.

Gå til den regionale hjemmeside om frivillighed
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk