Dette er tekstversionen af Ph.D-klubben
Klik her for at komme til den grafiske version af Ph.D-klubben

Forside - Læs op - Sitemap


Ph.D-klubben


Ph.d. Klub Sygehus Sønderjylland er for alle forskningsinteresserede.

Klubbens formål er at skabe et forum, der kan styrke netværksdannelse og udveksling af forskningsfaglig viden, ideer og erfaringer på tværs af alle SHS’s faggrupper. 

Klubben har løbende ca. 30 medlemmer. Ledelsen af klubben varetages af den aktuelt valgte bestyrelse, der koordinerer oplægsmøder, kurser og undervisning i samarbejde med Lærings- og Forskningshuset, SDU og øvrige uddannelsesinstitutioner.

Der afholdes omkring 9 møder om året. Primært på onsdage fra kl. 12-14 i Lærings- og forskningshuset. Møderne indledes som regel med 30 min. networking og frokost, efterfulgt af et fagligt oplæg på ca. 1 t 30 min.

Tidligere oplægstemaer spænder bredt fra oplæg vedrørende datamanagement i STATA, registerbaseret forskning, litteratursøgning m.v.

Ph.d.-værkstedet er, som Ph.d.-klubben, for alle forskningsinteresserede. Her er der mulighed for at finde ro til at arbejde. Der er tolv arbejdsstationer, der deles efter ”først til mølle” princippet. Der er ikke specifikke regler for værkstedet, men vi beder alle tage hensyn til hinanden og reducere støj, telefonsamtaler mv. videst muligt, således der er rum til fordybelse. Hvis der er behov for at samtale, er der i Lærings- og forskningshuset et bredt udvalg af små ”oaser” til fri afbenyttelse.

Vil du være medlem eller har spørgsmål el.lign. så kontakt Ph.d.-klubben på følgende e-mail adesse:  ph.d.club.shs@rsyd.dk

 

Mvh Ph.D-klubbens bestyrelse

 


 

 

Her er link til Facebook-siden, hvor du kan også kan læse om ph.d-klubben.

 

Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk