Dette er tekstversionen af Pårørende på sygehuset
Klik her for at komme til den grafiske version af Pårørende på sygehuset

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Pårørende på sygehuset


Coronapas

Besøgende på sygehuset skal kunne vise et gyldigt coronapas. Kravet gælder dog ikke for nære pårørende, værger, personlige repræsentanter, advokater mv.

Læs mere om beslutningen på Sundhedsministeriets hjemmeside

Brug af mundbind

Aktuelt er der krav om brug af mundbind på sygehuset.

NB! Der kan ikke købes mundbind eller andre værnemidler på sygehuset, så disse skal medbringes, når du besøger sygehuset.

 


Det skal du huske, når du kommer på besøg

Sundhedsstyrelsen har lavet retningslinjer og informationsmateriale (plakater og pjece), som forklarer, hvordan du skal forholde dig, når du skal besøge din pårørende på sygehuset

Gå til Sundhedsstyrelsens informationsside og pjece

Mød IKKE op på sygehuset, hvis du har symptomer på coronasmitte eller har været udsat for smitte

Hvis du er pårørende til en patient på sygehuset, skal du lige overveje, om der er en risiko for, om du er smittet med coronavirus. I givet fald, vil vi bede dig om IKKE at komme ind på sygehuset.

Du er i risiko for at være smittet, hvis du har symptomer coronasmitte (se symptomerne nedenfor) eller indenfor de seneste 14 dage har været i tæt kontakt med personer, der allerede er smittet med coronavirus eller har opholdt dig i områder med særlig risiko for smitte.

 


Hjælp med at forebygge smitte med coronavirus

 

Forbyg smitte med disse 5 råd:1.Vask dine hænder tit eller brug håndsprit2.Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder 3.Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt 4.Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen 5.Hvis du er ældre eller kronisk syg -hold afstand og bed andre tage hensynRegion Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk