Dette er tekstversionen af LUP - Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser
Klik her for at komme til den grafiske version af LUP - Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser

Forside - Læs op - Sitemap


LUP - Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser


Vi vil gerne høre din mening!

Føder du på Sygehus Sønderjylland i perioden august til oktober, modtager du måske et spørgeskema med digital eller almindelig post i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Dine oplevelser i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel er værdifulde for os - og det kan komme andre kvinder og deres børn til gavn, at du fortæller os om dine oplevelser. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du modtager, efter at du har født.

Som fødende på Sygehus Sønderjylland, har du en unik viden om, hvordan det er at føde hos os. Du ved, hvad der er vigtigt for dig, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.

Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

På forhånd tak.

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) på www.patientoplevelser.dk/lupf
 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk