Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Sygehus Sønderjylland

Forskning og Udvikling

Røntgen & Skanning anvender forskningsresultater og understøtter gerne forskningsspirer i både Røntgen & Skanning  og i samarbejde med andre afdelinger.

Røntgen & Skanning  støtter og samarbejder med ph.d. studerende om forskningsprojekter, der involverer afdelingens specialiserede funktion. Forskningssamarbejdet kan udføres ved udveksling eller indstationering af den ph.d. studerende i afdelingen.

Personale, der ønsker at igangsætte et forskningsprojekt, vil blive støttet i vejledningen af processen, herunder projektbeskrivelse, hos afsnitsledelsen og/eller Afdelingsledelsen.

 

Hvis forskningsprojektet, ud fra projektbeskrivelsen findes relevant, formidles kontakt til sygehusets forskningsråd, der bedømmer ansøgningerne med henblik på økonomisk støtte og indstilling til Direktionen.

Alle udviklings- og kvalitetsprojekter drøftes og vurderes i Afdelingens lederforum før igangsætning. Det vurderes gang for gang, hvad der kan gives af støtte økonomisk.

 

I forhold til radiografstuderende er Røntgen & Skanning  samarbejdspartner til såvel bachelorprojekter som projekter på modul 11 i radiografuddannelsen.

Afdelingen er efter ansøgning fra den studerende og godkendelse af projektet af dennes vejleder, til rådighed med apparatur, fantomer, måleudstyr mm. 

 Siden er sidst opdateret 18-07-2017
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os