Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Sygehus Sønderjylland

Yngre læger (gyn/obs)

 

Kære nye lægekollega i uddannelsesstilling!

Velkommen til afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler!

Indholdet af din første arbejdsdag afhænger af, om du er ny i Sygehus Sønderjylland. Nye medarbejdere inviteres på deres første arbejdsdag til fælles introduktion. Hvis du allerede tidligere har deltaget i fælles introduktion, møder du i afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler fra din første arbejdsdag. Det vil fremgå af dit introduktionsprogram, som du får tilsendt.

De gyn./obst. læger starter alle hverdage med morgenkonference kl. 8.00 i konferencerummet ved Familiehusets ledelses- og sekretærgang (indgang A, område 105 - spørg evt. i Informationen). Her vil du møde dine kommende kolleger og andet personale, der kommer til morgenkonferencen. 

Du bliver efterfølgende vist rundt og begynder på dit introduktionsprogram, som strækker sig over 1-2 uger. Du vil hver dag være knyttet til en person fra klinikken. Den introducerende kollega ved på forhånd, hvilken dag han/hun har ansvaret for dig. Hver dag vil omhandle en funktion eller et område, som du skal have kendskab til.

I menuen i venstre side kan du læse både om de elementer, der er fælles for alle nye yngre læger (præsentation af afdelingen, praktiske oplysninger, det daglige lægearbejde), og om det, der er specifikt for din kategori (introduktions- og hoveduddannelsesstillinger).

Vi ser frem til et gensidigt godt samarbejde og glæder os til at tage imod dig på din første arbejdsdag i afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler!


Med venlig hilsen
Afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler

 

 

 

 

 

 Siden er sidst opdateret 03-01-2020
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os