Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Sygehus Sønderjylland

Sygehuset Indefra

Når man kommer ind på sygehusets matrikler som patient, pårørende eller noget tredje, ser man kun en brøkdel af den verden, som Sygehus Sønderjylland er. Derfor har vi lavet serie af korte film, som viser sygehuset indefra. Serien har fokus på de dybt professionelle medarbejdere, som udfører deres livsvigtige opgaver bag lukkede døre.

 

Akutmodtagelsen

I denne 360-graders video fra Fælles Akutmodtagelsen i Aaabenraa viser sygeplejerske Jette Matzen rundt på en traumestue på Akutmodtagelsen, på en sengestue og i køkkenet.

Bevæg din telefon eller tablet og udforsk rummene undervejs i filmen. Sidder du på en computer, så brug din mus til at trække billedet hen til det, du vil se.

 

 

Restauranten

Kom med på besøg i Restauranten. Her tilbereder og serverer de engagerede medarbejdere hver dag 1.800 individuelle måltider til patienter og gæster. Patienterne bestiller de retter, som de har lyst til, når de har lyst til at spise.

Vi ved nemlig, at maden eremlig lige så vigtig som omsorgsfuld pleje og den rette behandling.

 

 

Blodprøvens - Fra stik til analyse

Med højteknologisk udstyr og høj faglighed laver bioanalytikerne i sygehusets biokemiske laboratorium årligt mere end 6 millioner analyser, som hjælper lægerne med at stille diagnoser hurtigt og sikkert. Hurtige diagnoser er nemlig vigtige for hurtig behandling og dermed for høj patientsikkerhed.

 

 

Sterilcentralen

Besøg Sterilcentralen og hør om, hvorfor og hvordan de er et vigtigt led i patientsikkerheden på sygehuset.

 


Siden er sidst opdateret 06-08-2021
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os