Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Sygehus Sønderjylland

Publicering og patentering

Ønsker du hjælp, vejledning eller sparring når du skal publicere din videnskabelige artikel kan du kontakte forskningsrådgiver Caroline Moos. Hun har kontor i Lærings- og Forskningshuset.

Open Access

Sygehus Sønderjylland ønsker at så mange som muligt får adgang til forskningsresultater, og opfordrer derfor til at publicere i et open access tidsskrift. Publiceres der ikke i et open access tidsskrift, opfordrer vi til at sende en kopi af det accepterede manuskript til Syddansk Universitet, som vil uploade det til PU:RE 

Patentering af opfindelse

Har du i dit projekt lavet en opfindelse, som har en nyhedsværdi og er noget 'man ikke selv kunne tænke sig til', er det vigtigt at udarbejde et patent før publicering (konferenceoplæg gælder også som publicering i denne sammenhæng). SDU RIO er behjælpelig med dette. Er du i tvivl om dine resultater kan patenteres så kontakt gerne Forskerservice SHS for sparring.

Affiliation

Forskere på Sygehus Sønderjylland skal angive deres sygehusafdeling sammen med "University Hospital of Southern Denmark" under affiliation. Hvis forskeren er tilknyttet IRS, suppleres affiliation med 'Department of Regional Health Research, University of Southern Denmark". Bemærk at sygehuset behandlingsmæssigt ikke er et universitetshospital, derfor bruges den engelske betegnelse for Sygehus Sønderjylland "Hospital Sønderjylland"  i metodeafsnittet.

 


Undervisningsmateriale eller link med relevans til publicering og formidling

 


Siden er sidst opdateret 14-06-2021
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os