Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

2021

Nyheder fra Sygehus Sønderjylland publiceret i 2021.


Link Brugen af bedøvegasser bliver mere bæredygtig
Gasser til bedøvelse af patienter er en stor miljøsynder, men nu deltager Sygehus Sønderjylland Aabenraa, som det første sygehus i Danmark, i et projekt, hvor gasserne bliver samlet op for at blive genanvendt.
Link De svageste får nu deres egen sygeplejerske
Sygehus Sønderjylland har ansat en socialsygeplejerske, der skal sikre en endnu bedre behandling af dem på kanten af samfundet.
Link Test af nødstrømsanlæg på Sygehus Sønderjylland
Det er ikke kun luftværnssirenerne, der bliver testet den første onsdag i maj, det er også nødgeneratorerne og hele nødstrømsforsyningen på Sygehus Sønderjylland Aabenraa.
Link Vaccination og blød musik
For at skabe glæde og for at få luftet instrumenterne giver Sønderjyllands Symfoniorkester en række minikoncerter i vaccinationscentrene i Sønderborg og Rødekro i denne uge.
Link 100 års jubilæum
Sygehus Sønderjylland i Sønderborg fyldte 100 år den 4. april 2021. Få historien om sygehuset i 8 små videoer.
Link Besøgsrestriktionerne er ophævet
Styrelsen for patientsikkerhed har i dag hævet de landsdækkende besøgsrestriktioner, og derfor er flere besøgende også velkomne på Sygehus Sønderjylland igen.
Link Kongrescenter bliver til vaccinationscenter
Mandag den 15. marts flytter Sygehus Sønderjylland vaccinationscenteret i Rødekro til Compass Congress Center. Det sker for at kunne matche den efterspørgsel, der de næste måneder vil være på vacciner mod covid-19.
Link Vaccination med AstraZeneca sættes på pause
​Ud fra et forsigtighedsprincip har de nationale myndigheder besluttet at sætte al vaccination med vaccinen fra AstraZeneca på pause.
Link Ekstra Pfizervacciner til Sønderborg
Flere omstændigheder gør, at Sygehus Sønderjylland skruer op for vaccinationsblusset med cirka 1000 ekstra vacciner i Sønderborg i uge 10.
Link Sygehuset i Sønderborg er Danmarks bedste mindre hospital
Sygehus Sønderjylland Sønderborg er kåret til Danmarks Bedste Hospital af den uafhængige nyhedsavis om sundhedssektoren, Dagens Medicin.
Link Sygehus Sønderjyllands mavetarmkræftkirurger er landets bedste, igen
Endnu engang har Dagens Medicin kåret mavetarmkræftkirurgerne på Sygehus Sønderjylland som værende landets bedste, og det endda med en score på 100 ud af 100 point.
Link Smitteudbrud på Fælles Akutmodtagelse påvirker ikke driften
Mellem jul og nytår har der været en del corona-relaterede sygemeldinger på Fælles Akutmodtagelse i Aabenraa, men med god vilje fra medarbejderne har det ikke givet driftsproblemer.
Link Sønderjyllands Vaccinationscenter åbner tirsdag
Selv om Sygehus Sønderjylland tirsdag den 5. januar åbner COVID-19-vaccinationscenteret i Rødekro, er der ingen grund til at ringe til sygehuset for at bestille tid. Alle får direkte besked, når det er deres tur.

Siden er sidst opdateret 04-01-2021
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os