Skip til primært indhold

Trine Ungermann Fredskild

Præsentation og kontaktinformation

Trine Ungermann Fredskild

Chefkonsulent

Klinisk Forskningsafdeling


2910 9891

Præsentation

Jeg er cand. cur. fra det Sundhedsvidenskabelige fakultet, Aarhus Universitet (2000), og ph.d. fra det sundhedsvidenskabelig fakultet på Syddansk Universitet i 2008.

Jeg har i næsten hele min karriere arbejdet som leder i sundhedsvæsnet og heraf de sidste ca. 20 år i uddannelsesverdenen, som studieleder, som uddannelsesleder og som uddannelseschef. Jeg har en lederuddannelse med fokus på forandringsledelse, team- og netværksledelse, samt adfærdsdesign.

Jeg er både lektor- og docentbedømt fra University College og lektor bedømt ved Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet hvor jeg har arbejdet som ekstern lektor i de sidste seks år.

I 2017 blev jeg ansat som chefkonsulent i Lærings- og Forskningshuset med henblik på at arbejde aktivt med innovation, samt med udviklings- og projektarbejder.

I de år er det lykkedes at skaffe en del fondsmidler til forskellige projekter og derfor har jeg nu taget skridtet over i Klinisk Forskningsafdeling, hvor jeg skal assistere med ledelsesopgaver, samt med fundraising.

Som forsker har jeg i mange år arbejdet med projektledelse af projekter, nationalt og Internationalt, relateret til teknologi i sundhedsvæsenet (forskningsfelt).

Desuden har jeg skrevet bøger, kapitler og artikler, der omhandler implementering af teknologi og forandringsprocesser i sundhedsvæsenet.

Arbejdsområder

Assistere med ledelsesopgaver og med fundraising

 

Yderligere information

APPFWU02V