Skip til primært indhold

Beskrivelse af konceptet

Hvad handler Bland-Selv-Klinik om?

Bland-Selv-Klinik er et 3 ugers frivilligt klinisk sommerophold for medicinstuderende på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa og Sønderborg. Flere afdelinger på sygehuset deltager i konceptet, og de studerende har mulighed for at vælge afdelinger efter egen interesse.

Sygehuset forsøger så vidt muligt at imødekomme disse ønsker. Opholdet på hver afdeling kan variere fra 2-3 dage og op til en uge af gangen, og vil primært foregå i dagtimerne - med mindre andet efterspørges. Under opholdet er der mulighed for fri bolig, som dog bliver beskattet efter gældende regler. Ud over opholdet på afdelingerne vil der blive arrangeret aktiviteter som fælles spisning, færdighedstræning, m.m. Herudover er der mulighed for andre fritidsaktiviteter efter eget ønske.

Konceptet opstod ud fra et fælles ønske om at synliggøre Sygehus Sønderjylland som en kvalificeret fremtidig lærings- og arbejdsplads. Vi tilbyder derfor denne introduktion, hvor medicinstuderende på alle niveauer kan komme og opleve, hvordan det er at arbejde på Sygehus Sønderjylland. 

Vi glæder os til at se dig.

APPFWU02V