Skip til primært indhold

Beskrivelse af konceptet

Hvad handler Bland-Selv-Klinik om?

Bland-Selv-Klinik er et 2 ugers frivilligt klinisk sommerophold for medicinstuderende på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa og Sønderborg. Flere afdelinger på sygehuset deltager i konceptet, og som medicinstuderende har du mulighed for at vælge afdelinger efter egen interesse.

Sygehuset forsøger så vidt muligt at imødekomme disse ønsker. Opholdet på hver afdeling varer 2-3 dage, og vil primært foregå i dagtimerne - med mindre andet efterspørges. Under opholdet er der mulighed for fri bolig, (beskattes efter gældende regler). Ud over opholdet på afdelingerne vil der blive arrangeret aktiviteter som fællesspisning, færdighedstræning, m.m. Herudover er der mulighed for andre fritidsaktiviteter på egen hånd.

Konceptet er opstået ud fra et fælles ønske om at synliggøre Sygehus Sønderjylland som en kvalificeret fremtidig lærings- og arbejdsplads. Vi tilbyder derfor denne introduktion, hvor medicinstuderende på alle niveauer kan komme og opleve, hvordan det er at arbejde på Sygehus Sønderjylland. 

Bland-Selv-Klinik 2024 afholdes i tidsrummet d. 5. - 16. august 2024.

Vi glæder os til at se dig.

APPFWU02V