Skip til primært indhold

Tidligere aktiviteter i Ortopædkirurgisk Forskningsenhed

Her kan du se eller gense tidligere aktiviteter fra Ortopædkirurgisk Forskningsenhed

Tidligere aktiviteter

Albert Einstein

FOROMTALE

Præ-ph.d.-kursus ved det Sundhedsvidenskabelige fakultet
2. – 4. oktober 2023

Under ledelse af institutleder Rikke Leth-Larsen og faglig ansvarlig professor Charlotte Leboeuf-Yde udbyder Institut for Regional Sundhedsforskning et tredages introduktionskursus for kommende ph.d.-studerende.

Kurset henvender sig primært til studerende der påtænker at søge om optagelse, eller er under indskrivning på ph.d.-studiet. På kurset vil du få en grundlæggende introduktion til administrative og akademiske værktøjer, samt vejledning- og hjælpefunktioner i organisationen, som kan anvendes i forberedelsen og udformningen af ph.d.-ansøgningen.

Programmet består af to hoveddele. Den ene del omhandler de praktiske forhold vedrørende ph.d.-uddannelsen, og den anden del består af et lynkursus omhandlende de store akademiske aspekter af ph.d.-uddannelsen, dvs. selve ph.d.-projektet. En række erfarne og indsigtsfulde personer vil give nogle grundlæggende og meget nødvendige oplæg på en række emner omfattende bl.a. etiske principper, litteratursøgning, forskningsdesign og forskningsprocessen mm. (Læs mere i det endelige kursusprogram som lægges ud på de kliniske institutters hjemmesider september 2023).

Dato og sted:
Mandag d. 2. – onsdag d. 4. oktober 2023 (begge dage inklusive)
Syddansk Universitet, 5000 Odense – lokaler annonceres senere

Kursusafgift:

Det er gratis at deltage for kommende eller netop optaget ph.d.-studerende på Klinisk Institut og Institut for Regional Sundhedsforskning.
For andre er der en deltagerbetaling på DKK 2.400 (eks. moms).

Der serveres kaffe/te formiddag og eftermiddag

ECTS point:

Ved deltagelse i hele kurset opnås 1,8 ECTS point

Tilmelding og yderligere information:

Kontakt venligst Lene Ververs lververs@health.sdu.dk


Vil du være sikker på en plads så tilmeld dig allerede nu!

APPFWU02V