Skip til primært indhold

Nyhedsarkivet

Nyhedsarkivet en hjælp for den besøgende, der ønsker at danne sig et overblik over en række nyheder f.eks. fra en bestemt afdeling, en bestemt kategori eller efter en angivet startdato.

Fakta om nyhedsarkivet

Nyhedsarkivet er et arkiv over alle nyheder publiceret på hjemmesiden. Via arkivets søgefunktion kan man søge nyheder frem fra et bestemt år, fra en bestemt afdeling eller funktion, i en bestemt kategori (emne) eller efter en angivet startdato.

Der et kun et nyhedsarkiv på hjemmesiden. Det er placeret under sektionen Om sygehuset.

Nyhedsarkivets elementer

Nyhedsarkivet omfatter følgende elementer:

  • Søgefelt (kun for nyheder)
  • Kategori filtrering (sammenfoldet som default)
  • Startdato og slut dato (sammenfoldet som default)
  • Antal resultater fx ”200 resultater”
  • Nyhedsliste
  • Paginering (sideskift)
  • Sortering og søgning

Visningen af nyheder i oversigten er altid sorteret efter nyeste først (ud fra et nyhedsdato felt på nyheden, som redaktøren kan redigere). Brugeren kan ikke foretage ændringer til sorteringen (der er ingen visuel visning af en sorteringsmulighed). 

Man kan søge nyheder frem fra en given periode med datofiltrering, hvor man kan vælge startdato og slutdato for søgningen.

Du kan se nyhedsarkivet på denne side

Nyhedsmodulet linker direkte til nyhedsarkivet

Nyhedsmodulet, som genererer en oversigtsvisning af de 2-3 senest publicere nyheder inden for en bestemt kategori, funktion/afdeling eller på tværs af det hele, linker direkte til nyhedsarkivet.

Nyhedsmodulet kan sættes ind på mange forskellige sider og konfigureres til visning af forskellige nyeheer. Men linket til nyhedsarkivet er det samme alle steder, hvor modulet sættes ind.

Læs mere om nyhedsmodulet

 

APPFWU02V