Skip til primært indhold

Rediger en side - Fortryd ændringer

Når en side er oprettet og udgivet, kan den redigeres efter behov og dermed tilrettes med ny og relevant information. Ændringer kan altid fortrydes og en tidligere version af siden kan udgives.

Sådan gør du:

Alle sider kan redigeres efter behov.

  1. Find den ønskede side i sideoversigten.

  2. Klik på siden.

  3. Hvis du har rettigheder til at redigere siden, vil du nu se sidens indhold og sideinformationer i højre del af skærmen:

  4. Udfør dine ændringer og rettelser på siden.

  5. Klik på "Gem", hvis den endnu ikke er klar til at publicere på hjemmesiden.

  6. Klik på "Gem og udgiv" når du er færdig med dine ændringer og rettelser.

    Siden er nu publiceret og dine ændringer er slået igennem.

Sådan gør du:

Hver gang du redigerer og udgiver en ny version af en side, registreres det i sidens historik. Historikken for siden viser alle versioner af siden med information om gemte og udgivne ændringer, der er foretaget på i den specifikke version.

Du får adgang til sidens historik ved at gøre følgende:

  1. Find den ønskede side i sideoversigten.

  2. Klik på siden.

  3. Klik på knappen [Info] oppe til højre på siden:


    Du får nu adgang til at se historikken for siden - hvad er ændret, hvornår og af hvem:
  4. Historikken ser således ud:

Det er muligt at gå tilbage til en tidligere version af en side via historikken ved hjælp af knappen [Fortryd ændringer].

Det er muligt at fortryde ændringer på en side ved at klikke ind på sidens historik og aktivere en tidligere version af siden.

  1. Find den ønskede side i sideoversigten.

  2. Klik på siden.

  3. Klik på knappen [Info] oppe til højre på siden:

  4. Du får nu adgang til at se historikken for siden - hvad er ændret, hvornår og af hvem:

  5. Klik på knappen [Fortryd ændringer] liger over historikken:

  6. Et nyt vindue kommer frem i højre side af skærmen.
    Her ser du, hvornår den nuværende version af siden er oprettet, og du får du adgang til alle tidligre versioner af siden, sorteret efter udgivelsesdato og med den seneste version øverste.

  7. Klik på Vælg under overskriften "Tilbagerulning til" for at se oversigten over de tidligere versioner af siden:

  8. Vælg den version af siden, du mener, skal være den gældende:


    Information om den valgte version af siden kommer frem herunder et overblik over ændringer i forhold til versionen før denne:
  9. Klik på knappen [Fortryd ændringer] i nederste højre hjørne af vinduet.

  10. Den ønskede, tidligere version af siden bliver nu den aktive version.

    I historikken ser det således ud:
  11. Klik på "Gem og udgiv" for at få siden publiceret, så brugerne kan se den.

 

APPFWU02V