Skip til primært indhold

Revisionscyklus

Via opsætning af revisionscyklus og e-mail-notifikation kan det sikres at sider løbende bliver revideret eller fjernet, så der ikke optræder sider med forældet indhold, enten i form af ikke længere at være aktuelt eller er blevet decideret misvisende eller forkert.

Alle sider skal opdateres regelmæssigt, så indholdet altid er aktuelt. For at holde styr på hvornår en side skal tjekkes ift. opdatering, anvender Umbracos indbyggede revisionscyklus, som sørger for at der sendes mailbeskeder ud til en sides ansvarlige webtovholder eller webredaktør med påmindelse om, at siden skal tjekkes ift. opdatering.

Det er sidens ansvarlige webredaktør får besked, når siden skal opdateres.
Hvis det ikke er den, der har oprettet siden, der skal notificeres ift. opdatering, kan man vælge en anden person som ansvarlig webredaktør. Det vil så vær denne person, der notificeres via e-mail.
Hvis der ikke angives en ansvarlig, er det den webredaktør, der senest har publiceret siden, der får besked, når det er tid til opdatering af siden.

Revisionscyklussen er sat op til at sende to e-mailnotifikationer. Den første udsendes 180 dage efter oprettelse eller seneste redigering og publicering af siden. Den anden notifikation er en reminder, som udsendes efter yderligere 30 dage.

Sådan gør du:

  1. Gå til feltet "Revisionscyklus" på siden.

  2. Klik i søgefeltet og skriv navnet på den ansvarlige webredaktør i feltet "Ansvarlig".

    Så snart du skriver de første bogstaver i fornavnet, vises en liste af mulige webredaktører.
  3. Vælg den ønskede webredaktør i listen og klik på "Vælg"

  4. Den valgte webredaktør vil nu stå under søgefeltet

     

Bemærk!
Hvis du vil slette personen igen, klikker du på "Fjern" ud for personens navn.

APPFWU01V