Skip til primært indhold

Ny ledende overlæge på FAM

Eva Holtved er ny ledende overlæge på FAM. Med sig har hun erfaring fra 17 år som overlæge på Onkologisk afdeling på OUH. Den erfaring og en frisk uddannelse i Offentlig Ledelse skal sættes i spil her på Sygehus Sønderjylland

- Når man møder sine medarbejdere og oprigtigt interesserer sig for at opnå ting i fællesskab, så går det op i en højere enhed. Det samspil elsker jeg. Sådan siger Eva Holtved, Ledende Overlæge i FAM.

60-årige Eva Holtved er uddannet speciallæge i Thoraxkirurgi og Onkologi og kommer fra en stilling som overlæge på Onkologisk afdeling, OUH . I 2020 tog hun en Master i Offentlig ledelse på SDU/AAU. Den skulle i brug, og det næste naturlige skridt i karrieren var derfor stillingen som ledende overlæge.

- Med uddannelsen fik jeg muligheden for, at komme til at beskæftige mig med mennesker på en anden måde end tidligere. Nu skal jeg understøtte mine medarbejdere og sammen skal vi gøre hinanden gode. Dét synes jeg er rigtig interessant i arbejdet som ledende overlæge, siger Eva Holtved.

Golf og litteratur

Eva Holtved bor med sin mand Bo i Odense. Sammen har de to voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra. Det har efterladt tid til, at dyrke de to store fritidsinteresser golf og litteratur.

- Golf er stadig på begynderstadiet, så jeg har endnu ikke gået en fuld runde på 18 huller. Men omtrent én gang om ugen går jeg 9 huller, siger Eva Holtved.

Derudover har hun altid gang i en god bog.

- Min smag i litteratur spænder vidt. Jeg er ret vild med Peter Høegh og for tiden læser jeg Jesper Wung Sungs ”Kvinde set fra ryggen” men faktisk læser jeg hvad som helst, fortæller Eva Holtved.

Ledende overlæge, Eva Holtved på sit kontor
APPFWU01V