Skip til primært indhold

Mit Sygehus

Som patient på Sygehus Sønderjylland kan du via Mit Sygehus få målrettede informationer i forhold til dit behandlingsforløb på sygehuset. Det kræver login via MitID.

Mit Sygehus er en sikker digital platform, hvor du kan få relevante informationer om dit behandlingsforløb på sygehuset. Du kan få adgang til Mit Sygehus via app og hjemmeside.

Hvis du er i et behandlingsforløb på sygehuset - og din afdeling tilbyder det - kan du logge dig ind i Mit Sygehus med MitID og bl.a. se dine aftaler med sygehuset, lave dine egne noter, se kontaktinformationer til den behandlende afdeling og relevante informationer om dit behandlingsforløb. Hvis det er relevant, kan du endvidere få adgang til spørgeskemaer, som skal udfyldes i forløbet.

Via Mit Sygehus har du også mulighed for at få en videosamtale med din behandler, hvis afdelingen mener, at en videosamtale kan erstatte et fysisk besøg på sygehuset.

NB! Det er endnu ikke alle afdelinger på Sygehus Sønderjylland, som tilbyder information om alle deres patientforløb via Mit Sygehus. Spørg i afdelingen, hvis de ikke selv fortæller dig om det.

APPFWU02V