Skip til primært indhold

Videosamtaler

På Sygehus Sønderjylland har du nogle gange mulighed for at få en videosamtale (videokonsultation) med din behandler som et alternativ til fysisk besøg på sygehuset.

Videosamtaler er et tilbud til dig, der foretrækker at have samtaler med din behandler på Sygehus Sønderjylland uden at møde fysisk op på sygehuset.

I mange tilfælde kan dine fysiske samtaler med behandlere erstattes af videosamtaler, som du kan deltage i hjemmefra, fra din arbejdsplads eller hos en pårørende. Det kræver dog, at du har en computer med kamera og mikrofon eller en tablet eller smartphone, som har adgang til internettet.  

Hvis du er interesseret i, at din næste samtale med Sygehus Sønderjylland foregår som en videosamtale, skal du spørge den afdeling, du er tilknyttet. I langt de fleste tilfælde vil din afdeling kunne tilbyde dig en videosamtale, medmindre din afdeling vurderer, at det er afgørende, at du møder fysisk op.

Pårørende kan også være med

Til dine videosamtaler kan dine pårørende også deltage, uanset om de er ved din side eller et andet sted. Det kræver blot, at du giver din afdeling besked om hvem, der skal være med. 

Så nemt er det

Du kan deltage i en videosamtale med din behandler på to måder – enten via Mit Sygehus (både app og hjemmeside) eller via en sms.

Du kan altid se i dit indkaldelsesbrev, hvilken løsning du skal bruge til videosamtalen. I dit indkaldelsesbrev vil der også være vejledninger til, hvordan du teknisk kommer i gang med at holde videosamtaler.    

Få gode råd om videosamtaler 

Vi har samlet nogle gode råd  til, hvordan du får den bedste videosamtale med din behandler.

Gå til de gåde råd om videosamtaler

Vejledninger

Her finder du vejledninger til de to muligheder for videosamtaler.

APPFWU01V