Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | tysk flag engelsk flag |
www.sygehussonderjylland.dk Til Region SyddanmarkTil forsiden

Nyheder

Seneste nyheder fra Sygehus Sønderjylland


7. november 2018

Sønderjysk operationsrobot er nummer 1 i Danmark
Da Vinci operationsrobotten på Sygehus Sønderjylland er så effektiv, at den på godt et år har vist sig at være den mest effektive af sin slags i Danmark og nummer tre i Norden.
Læs artiklen: Sønderjysk operationsrobot er nummer 1 i Danmark

7. november 2018

Et stik er bedre end mange
Ny teknologi på Sygehus Sønderjylland gør, at mange patienter slipper for at blive stukket mange gange, når der skal lægges en venekanyle i deres blodårer.
Læs artiklen: Et stik er bedre end mange

7. november 2018

Sygehus Sønderjylland udskifter ID-kort
Fremover vil der ikke længere være tvivl om, hvad det er for en fagperson, patienterne taler med, når de kommer på Sygehus Sønderjylland. Et nyt ID-kortdesign giver både klarhed og mere sikkerhed.
Læs artiklen: Sygehus Sønderjylland udskifter ID-kortDøden kan give livet videre
Mange danskere er meget positive overfor organdonation, men over en tredjedel af befolkningen har ikke selv taget stilling, og så er det pludseligt familien, der skal træffe det svære valg.
Læs artiklen: Døden kan give livet videreEn flot og uventet donation
Organisationen Fairy Bricks donerede uventet LEGO til Børn og Unge
Læs artiklen: En flot og uventet donationLandsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) er igang
Besøger du en af Sygehus Sønderjyllands afdelinger i perioden fra august til midt i november 2018? Så modtager du måske et spørgeskema med digital post eller almindelig post i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.
Læs artiklen: Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) er igangInternationalt projekt forankret i Sønderjylland
Sygehus Sønderjylland har modtaget 7,5 mio. kr. i EU-støtte
Læs artiklen: Internationalt projekt forankret i SønderjyllandInteraktivt klatrestativ - en edderkop - til Børn og Unges aktivitets- og legeplads
Takket være betydelige donationer fra hhv. TrygFonden og Lions Als har det været muligt at få en ny gynge og en ”Spider” – en edderkop - til ”Lysningen”, som er Afsnit for Børn og Unges aktivitets- og legeplads. Med de nye legeredskaber får børnene endnu flere muligheder for leg og bevægelse og nye muligheder for interaktive udfordringer, både når de fysisk besøger ”Lysningen”, og hvis de ligger i sengen.
Læs artiklen: Interaktivt klatrestativ - en edderkop - til Børn og Unges aktivitets- og legepladsEn super teamånd
Sygehus Sønderjyllands beredskab blev testet sent i aftes, og bestod med bravur, efter en patient udløste en peberspray i skadestuen.
Læs artiklen: En super teamåndMidlertidige ændringer i modtagelse af akutte patienter
Hen over sommerperioden skal nogle af vores patienter modtages i Medicinsk Modtagelse i Sønderborg i stedet for i Fælles Akut Modtagelse i Aabenraa. Dette skyldes ubesatte stillinger i sygeplejen i Aabenraa, og foreløbig er der truffet aftale mellem de to afdelinger for juli og august måned.
Læs artiklen: Midlertidige ændringer i modtagelse af akutte patienter

>> Se flere nyheder i nyhedsarkivet


Siden er sidst opdateret 12-11-2018Sygehus Sønderjylland | Kresten Philipsens Vej 15 | 6200 Aabenraa | Tlf. 79 97 00 00 | shs.kontakt@rsyd.dk