Om Køkkenet
Fakta om Køkkenet
Køkkenet er en samlet betegnelse for de enheder, som beskæftiger sig med mad på Sygehus Sønderjylland.
Vi står først og fremmest for at producere sund og næringsrig mad til patienter på sygehusets afdelinger. Vi tilbereder og distribuerer dagligt mad til omtrent 500 patienter. Dertil tilbyder vi mad til sygehusets personaler, patienters pårørende og øvrige gæster, som besøger vore restauranter i Aabenraa og Sønderborg samt caféen i psykiatrien i Aabenraa. Endvidere sørger vi for forplejning til møder, receptioner, konferencer og andre arrangementer på Sygehus Sønderjylland.
Køkkenet er bygget op af et alsidigt kostfagligt personale bestående af ernæringsassistenter og ernæringsassistentelever, smørrebrødsjomfruer, bagere, kokke, økonomaer og ikke mindst dygtige køkkenmedhjælpere. I fællesskab er vi med til at sikre, at vi kan levere varen i alle dele af arbejdsprocessen.