Skip til primært indhold

Om Køkkenet

Fakta om Køkkenet

Køkkenet er en samlet betegnelse for de enheder, som beskæftiger sig med mad på Sygehus Sønderjylland. 

Vi står først og fremmest for at producere sund og næringsrig mad til patienter på sygehusets afdelinger. Vi tilbereder og distribuerer dagligt mad til omtrent 500 patienter. Dertil tilbyder vi mad til sygehusets personaler, patienters pårørende og øvrige gæster, som besøger vore restauranter i Aabenraa og Sønderborg samt vore caféer i Tønder og psykiatrien i Aabenraa. Endvidere sørger vi for forplejning til møder, receptioner, konferencer og andre arrangementer på Sygehus Sønderjylland.

Køkkenet er bygget op af et alsidigt kostfagligt personale bestående af ernæringsassistenter og ernæringsassistentelever, smørrebrødsjomfruer, bagere, kokke, økonomaer og ikke mindst dygtige køkkenmedhjælpere. I fællesskab er vi med til at sikre, at vi kan levere varen i alle dele af arbejdsprocessen.

Se video om Køkkenet og restauranterne på sygehuset

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Afdelingsledelsen

Rikke Larsen

Køkkenchef


Jan Jørgensen

Souschef for køkkenet Aabenraa


Mette Strüssmann

Konst. souschef for køkkenet Sønderborg


APPFWU01V