Skip til primært indhold

Bygningskonstruktør

Som Bygningskonstruktør har Suzan Schmidt Andersson sin daglige gang på byggepladsen, når der bygges til og bygges om på Sygehus Sønderjylland.

Nogle trives i et alsidigt job, hvor der er nye udfordringer hver dag, og andre har det bedre med rutiner. Suzan Schmidt Andersson hører til i den første kategori, og derfor passer hun så utroligt godt ind i sygehusets byggeriafdeling.

Som bygningskonstruktør laver hun projektopfølgning, hun foretager byggetekniske tilsyn på sygehusbyggeriet, og hun sørger for at arbejdsmiljøet er i orden for håndværkerne på byggepladsen. Men hun samarbejder også med en lang række interne og eksterne interessenter, som skal have deres daglige gang i de nye bygninger, når de står færdige i 2020.

Lige meget hvor godt man planlægger, vil der altid opstå noget uforudset i så stort et projekt, og det er Suzans opgave at forudse det uforudseelige og finde løsninger på det. Det kræver overblik men også gode kommunikations- og koordineringsevner, for løsningerne skal være de rigtige for både sundhedsfaglige, håndværkere og ikke mindst for de patienter, som skal have glæde af sygehuset i mange år fremover.

Portræt af Suzan Schmidt Andersson med sygehusbyggeri i baggrunden
APPFWU01V